Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Zeebra Business Partners

Home » Webdesign » Website Zeebra Business Partners

Screenshots

Details

De nieuwe website van ZeeBra Business Partners vormt het centrale punt in de communicatie. Activiteiten kunnen worden aangekondigd middels de agenda functionaliteit. Daarnaast is er bij de kop “actueel” de mogelijkheid om visueel aantrekkelijke artikelen te schrijven over bijvoorbeeld een terugblik op de laatste activiteit.

KlantZeeBra Business Partners
DisciplinesWebdesign, Visueel ontwerp
Live websitehttps://www.zeebrabusinesspartners.nl/

Zeebra business is een club met actieve ondernemers. Elke bijeenkomt is weer een mooie manier om elkaar te ontmoeten met goede onderwerpen en ongedwongen dineren. Een ideale manier om elkaar te leren kenen en elkaar te ondersteunen. De nieuwe website sluit goed aan bij die sfeer. Het mooie is dat we de website nu echt  kunnen gebruiken in onze communicatie naar de leden middels aankondigingen en terugblikken op onze activiteiten.

Kees HooghiemstraVoorzitter ZeeBra Business Partners

Agenda

Middels de agenda functionaliteit wordt het netwerk op de hoogte gehouden van de aankomende activiteiten. Praktische gegevens staan overzichtelijk bij elkaar. Zo ontstaat er altijd een zelfde beeld, ook als er door verschillende personen content in de website wordt verwerkt. Uiteraard mag ook de mogelijkheid tot delen niet ontbreken en is de exportfunctie voor ical of google calendar een handige functie.

Actueel / Terugblikken

Een activiteit organiseren is mooi, en de communicatie vooraf wordt vaak netjes opgevolgd. Om ook na afloop van de activiteit het netwerk te bereiken is er de mogelijkheid voor het plaatsen van artikelen zoals een terugblik op een bepaalde activiteit. Ondersteund met foto’s, video of quotes vormt het archief een rijke verzameling verhalen.

Wilt u ook graag een website voor uw vereniging?

Informeer naar de mogelijkheden!