Websites & Webshops

De online presentatie van uw bedrijf!
Home » Websites & Webshops

Wij ontwerpen en bouwen websites & webshops.

Naar uw wensen & volledig gevuld opgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Een goede website is veel meer dan alleen wat tekst en een paar plaatjes. Een goede website helpt u om uw bedrijf te laten groeien, ondersteunt u in uw bedrijfsactiviteiten en laat zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Is uw bedrijf er klaar voor om online door te groeien?

Domeinnaam & Hosting

De basis van uw website direct goed geregeld.

Domeinnaam, hosting? Is het voor u allemaal maar wartaal? Geen zorgen, wij helpen u graag verder. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Een domeinnaam is de naam van uw website. Beter gezegd, onder welke naam gaan uw klanten u vinden? Het is belangrijk een goede en makkelijk te onthouden naam te kiezen, die niet alleen voor nu kansen biedt maar ook voor de toekomst. Wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze.

Ontwerp & realisatie

Een eigen uitstraling die past bij uw bedrijf.

Als de basis gereed is, volgt er een ontwerpgesprek. Aan de hand van dit gesprek gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp van uw website. Als basis hiervoor nemen we uw wensen en uitgangspunten. Uiteraard houden we bij het ontwerp rekening met uw bestaande huisstijl, waardoor uw website een passende uitstraling krijgt. Na een eerste versie zullen we het concept samen verder finetunen. Als zowel u als wij helemaal tevreden zijn met het grafisch ontwerp gaan we aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van de website op basis van een CMS, zodat u straks eenvoudig zelf dingen kunt verwijderen of toevoegen.

Goede content
& SEO Ready

Uw website al bij oplevering volledig gevuld en SEO ready.

Naast een professionele uitstraling is het ook belangrijk dat de informatie die op uw website staat ook daadwerkelijk relevant is voor uw klanten. Wat schrijft u op? Wat vinden uw klanten interessant en belangrijk? En hoe zorgt u ervoor dat uw inhoud gevonden wordt in Google? Wij helpen u hierin graag op weg en begeleiden u persoonlijk naar het gewenste resultaat. Zo is uw website op het moment dat deze live gaat ook al direct gevuld met goede relevante content.

Onderhoud & beveiliging

Onze service zorgt er voor dat u altijd up-to-date bent.

En dan is het zover, uw website is online. Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Het internet is continu in ontwikkeling. Het is dan ook erg belangrijk om de beveiliging van uw website up-to-date te houden door bijvoorbeeld back-ups te maken en het systeem te updaten. Maar ook door steeds nieuwe inhoud toe te voegen en in te spelen op nieuwe technieken. Om het u gemakkelijk te maken houden wij dit alles in de gaten. Vraag hiervoor naar onze speciale onderhoudsabonnementen, zo bent u altijd op de hoogte.