Video & film

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
Home » Video & film

Video geeft dynamiek.

"Dat moet je toch ook gezien hebben"

“Heb je dat ook gezien”, je hebt het vast zelf ook wel eens tegen iemand gezegd. En zo blijkt, een goede film blijft hangen. Bij Buro Wartaal helpen we u graag met de opnames en montage van een professionele video. Of het nu om een bedrijfsfilm gaat of het in beeld brengen van 1 specifiek product of dienst, alles is mogelijk.

Bedrijfsfilm

Uw bedrijf professioneel in beeld gebracht.

Video is een uitstekende manier om klanten kennis te laten maken met uw bedrijf. Een professionele aanpak van uw bedrijfsfilm maakt dan het verschil. Wij begeleiden het proces van A tot Z. We stellen in overleg met u een script op, waarna we aan de slag gaan met de opnames. Wanneer u wilt kunnen deze gecombineerd worden met fotografie op dezelfde dag, zo heeft u slechts 1 keer de camera’s over de vloer. Uiteindelijk verzorgt diegene die bij u de film heeft opgenomen ook de montage, dit heeft als voordeel dat we ons goed hebben ingeleefd in uw bedrijf, en zo keer op keer een mooi eindresultaat kunnen creëren. Kortom, video is een mooi communicatiemiddel voor als u net wat meer wilt.

Social Video Content

Video trekt meer aandacht!

Wist u dat video van alle vormen van communicatie de hoogste attentiewaarde heeft. Mensen worden getriggerd door beweging. Bewegend beeld is daarop geen uitzondering. Dus wilt u opvallen op social media? Kies voor video!

"Binnenkijken bij"

Een korte impressie van uw bedrijf.

Wilt u in korte tijd veel van uw bedrijf laten zien, denk dan eens aan een “binnenkijken bij” video. Een video van maximaal 1 minuut die de verschillende facetten van uw organisatie naar voren brengt. Dit soort video’s wordt veel ingezet als headervideo bij websites. Hierbij speelt de video in de achtergrond van de website af en geeft zo een goede indruk van uw bedrijf.