B2B Website laten maken

De online presentatie van uw bedrijf!
Home » B2B Website laten maken

Een website gericht op andere bedrijven.

We denken graag met u mee over de mogelijkheden van business to business.

U heeft een bedrijf en bent gericht op de verkoop of dienstverlening aan andere bedrijven. Dat is wat we business to business noemen. Anders dan bij de meeste websites richt u zich specifiek op zakelijke klanten. Daarbij hoort een (online) presentatie die daarbij past. Wij helpen u graag uw goederen of diensten te presenteren op uw website.

Maak uw bedrijf zichtbaar.

Wij brengen uw bedrijf professioneel in beeld.

Het begint allemaal met het in beeld brengen van uw bedrijfsactiviteiten. Heeft u bijvoorbeeld een productiehal waarin uw goederen worden geproduceerd? Laat het zien! Want ook voor de zakelijke markt geld: “Het ziet er wel goed uit”.  Hoe vaak hoort of zegt u het zelf niet als u op zoek bent naar een nieuwe zakelijke partij om mee samen te werken?

Natuurlijk is een goede website is veel meer dan alleen wat tekst en een paar plaatjes. Een goede website helpt u om uw bedrijf te laten groeien, ondersteunt u in uw bedrijfsactiviteiten en laat zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Is uw bedrijf er klaar voor om online door te groeien?

Een goede basis gebaseerd op wensen en uitgangspunten is daarbij erg belangrijk. Aan de hand van diverse gesprekken waarbij we uw bedrijf persoonlijk leren kennen gaan we aan de slag met het ontwerp van uw website. Na een eerste versie zullen we het concept samen verder finetunen tot zowel u als wij helemaal tevreden zijn.

Tekst & inhoud.

Uw website al bij oplevering volledig gevuld en SEO ready.

Naast een professionele uitstraling is het ook belangrijk dat de informatie die op uw website staat ook daadwerkelijk relevant is voor uw klanten. Wat schrijft u op? Wat vinden uw klanten interessant en belangrijk? En hoe zorgt u ervoor dat uw inhoud gevonden wordt in Google? Wij helpen u hierin graag op weg en begeleiden u persoonlijk naar het gewenste resultaat. Zo is uw website op het moment dat deze live gaat ook al direct gevuld met goede relevante content.