Webshop laten maken

Online verkopen met een professionele webshop.
Home » Webshop laten maken

Een goede webshop laten maken.

Start met online verkopen via uw eigen professionele webshop.

Een goede webshop zorgt er voor dat klanten direct vinden wat ze zoeken. De uitstraling en functionaliteit worden afgestemd op uw bedrijf en wensen. Zo gaan we samen voor het best mogelijke resultaat. Het unieke van een Buro Wartaal webshop? Geen standaard plaatje, tekstje bestellen, maar persoonlijk advies gericht op uw situatie.

De basis goed geregeld

Een goede webshop is meer dan een plaatje en een tekstje.

Bijna iedereen heeft wel eens iets bij een webshop besteld. Online bestellen is dan ook niet meer weg te denken uit onze economie. Meer en meer gelden er dan ook bepaalde standaarden binnen webshops. Wij zorgen er voor dat de basis functionaliteit direct bij de start goed geregeld is. Zo hoeft u zelf niet meer na te denken over bestelknopjes, de weergave en indeling van uw assortiment of inzet van betaalmethoden. Van overzicht naar product pagina tot winkelmandje en afreken pagina. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid en getest. Zo kunt u direct aan de slag met uw webshop.

Maak het verschil.

Een eigen uitstraling die past bij uw bedrijf.

De basis is dus altijd goed geregeld. Maar hoe maakt u nu het verschil ten opzichte van de vele andere webshops?  Bij Buro Wartaal kijken we altijd naar het unieke karakter van uw bedrijf. Deze kenmerken vertalen wij naar een optimale online beleving.  Als basis hiervoor nemen we uw wensen en uitgangspunten. Uiteraard houden we bij het ontwerp rekening met uw bestaande huisstijl, waardoor uw website een passende uitstraling krijgt.

Goede content
& SEO Ready

Uw website is bij oplevering SEO ready.

Naast een professionele uitstraling is het ook belangrijk dat de producten die op uw webshop staan ook van informatieve waarde zijn. Wat schrijft u bij uw producten? Kopieert u standaard teksten of maakt u een eigen versie? Wat vinden uw klanten interessant en belangrijk? En hoe zorgt u ervoor dat uw producten goed gevonden worden in Google? Want dat wil immers iedereen, snel het juiste product vinden. Wij helpen u hierin graag op weg en begeleiden u persoonlijk naar het gewenste resultaat. Zo is uw webshop op het moment dat deze live gaat direct SEO ready.

Onderhoud & beveiliging

Onze service zorgt er voor dat u altijd up-to-date bent.

En dan is het zover, uw webshop is online. Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Het internet is continu in ontwikkeling. Het is dan ook erg belangrijk om de beveiliging van uw webshop up-to-date te houden door bijvoorbeeld back-ups te maken en het systeem te updaten. Maar ook door steeds nieuwe inhoud toe te voegen en in te spelen op nieuwe technieken. De statistieken (uit Google Analytics) te monitoren zodat u weet wat er gebeurt en in te spelen op ontwikkelingen. Om het u gemakkelijk te maken houden wij dit alles in de gaten. Vraag hiervoor naar onze speciale onderhoudsabonnementen, zo bent u altijd op de hoogte. Uiteraard houd u altijd zelf de controle en toegang tot uw webshop.