Website voor ondernemers

De online presentatie van uw bedrijf!
Home » Website voor ondernemers

Een website voor ondernemers (ZZP en MKB).

We denken graag met u mee over de online presentatie van uw bedrijf.

U heeft een bedrijf en wilt een website laten maken? Maar waar begint u? Wij helpen u graag op weg. Wij zijn van mening dat een website bouwer niet alleen een leuk plaatje aflevert, maar ook een echte partner moet zijn en u ondersteunt waar u dat nodig heeft.

Wat is een goede website?

Een goede website helpt u om uw bedrijf te laten groeien.

Een goede website is veel meer dan alleen wat tekst en een paar plaatjes. Een goede website helpt u om uw bedrijf te laten groeien, ondersteunt u in uw bedrijfsactiviteiten en laat zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Is uw bedrijf er klaar voor om online door te groeien?

Een goede basis gebaseerd op wensen en uitgangspunten is daarbij erg belangrijk. Aan de hand van diverse gesprekken waarbij we uw bedrijf persoonlijk leren kennen gaan we aan de slag met het ontwerp van uw website. Na een eerste versie zullen we het concept samen verder finetunen tot zowel u als wij helemaal tevreden zijn.

Tekst & inhoud.

Uw website al bij oplevering volledig gevuld en SEO ready.

Naast een professionele uitstraling is het ook belangrijk dat de informatie die op uw website staat ook daadwerkelijk relevant is voor uw klanten. Wat schrijft u op? Wat vinden uw klanten interessant en belangrijk? En hoe zorgt u ervoor dat uw inhoud gevonden wordt in Google? Wij helpen u hierin graag op weg en begeleiden u persoonlijk naar het gewenste resultaat. Zo is uw website op het moment dat deze live gaat ook al direct gevuld met goede relevante content.