Een nieuw logo & professionele huisstijl voor:

SmokeyMEATings

Home » Logo & Huisstijl » Logo & Huisstijl SmokeyMEATings

Details

SmokeyMEATings is niet zomaar een doornsee BBQ cateraar, maar één die je nog jaren bijblijft! Zij maken ieder feest, partij of zakelijke bijeenkomst tot een onvergetelijke dag. Het bereiden van gerechten op een echte Amerikaanse smoker BBQ en het koken op open vuur zorgt voor een fantastische avondvullende beleving voor de gasten. Aan ons de eer om een pakkend logo te ontwerpen welke dit vertelt.

Typografie
Een stoere letter met een krachtige robuuste uitstraling. Zo kun je hem het beste omschrijven. Het thema outdoor en de als het ware “gebrande, smokerige” letter zorgt direct voor de juiste beleving.

Beeldmerk
Groot en robuust, de stierenkop refereert aan vlees en het slagersvak. Doordat de kop doorloopt tegen de letter wordt het een geheel.

Kleurstelling
Zwart van de rook, ofwel smokey, in combinatie met het goudbruin zorgt voor een stoere maar tegelijk ook iets van luxe uitstraling. Het gaat immers niet om zomaar een BBQ cateraar.

Huisstijl
De stijl van het logo is doorgetrokken in de huisstijl, visitekaartjes, briefpapier en binnenkort ook op de website en bestickering van de bus. Zo wordt SmokeyMEATings overal herkenbaar.

KlantSmokeyMEATings
DisciplinesGrafisch Ontwerp, Logo & Huisstijl
Live websitewww.smokeymeatings.nl

“Grappig genoeg zijn we met Buro Wartaal in contact gekomen via een van de door ons georganiseerde feestjes. Jaap had dus al meteen een goed beeld bij wat we precies deden. We hebben het proces om tot dit mooie logo te komen als erg prettig ervaren. Hij weet waar hij het over heeft en de begeleiding in het maken van keuzes in kleur, lettertype en stijl zijn altijd goed onderbouwd. Zo worden bepaalde voor- en nadelen vanaf het begin al duidelijk gemaakt.”

Michael & Anouk VisserSmokeyMEATings

Ook een logo & huisstijl laten ontwerpen?

Informeer naar de mogelijkheden!