Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Protestantse Gemeente Willemstad

Home » Webdesign » Website Protestantse Gemeente Willemstad

Screenshots

Details

“Zoeken, raken en verbinden.” Ook online! Die gedachte stond centraal bij de realisatie van de nieuwe website voor de Protestantse Gemeente Willemstad. De website vormt het centrale informatiepunt voor de kerkelijke gemeenschap. Van informatieve pagina’s en actuele nieuwsberichten tot het terugluisteren van diensten of het raadplegen van de agenda. Alles is mogelijk op het nieuwe platform, want dat is het, een echt informatieplatform.

KlantProtestantse Gemeente Willemstad
DisciplinesWebdesign, Content Structurering
Live websitewww.pgwillemstad.nl

Erg fijn om onze nieuwe website online te zien! Zo kunnen we actualiteiten en activiteiten snel en duidelijk communiceren. En met de frisse moderne uitstraling spreken we ook het jongere publiek aan. Bedankt voor het meedenken over de structuur en inhoud.

CommunicatieteamProtestantse Gemeente Willemstad

Actuele informatie

Niets is belangrijker dan een website up-to-date houden. Bij de Protestantse Gemeente Willemstad weten ze dat maar al te goed. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de website voorzien van een automatische feed voor het terugluisteren van diensten. Daarnaast kan men via een beveiligde pagina de zondagsbrieven en het actuele kerkblad “De Koepel” plaatsen. Zo houden we de website altijd actueel!

De online agenda

Activiteiten spelen binnen een verenging of kerkgenootschap een grote rol. Om het overzichtelijk te houden hebben we een agenda functionaliteit in de website ingebouwd. Zo kunnen de verschillende clubs en activiteiten elk hun aankondigingen doen binnen 1 overzichtelijke pagina.

De agenda toont automatisch de actuele maand, waardoor het overzicht altijd up-to-date is. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om terug of juist vooruit te bladeren. Probeert u het zelf eens uit.

Hulp nodig om uw website actueel te houden?

Informeer naar de mogelijkheden!