Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

MCB Milieu en Techniek

Home » Webdesign » Website MCB Milieu en Techniek

Screenshots

Details

Na een goede voorbereiding is het dan zover! De nieuwe website van MCB Milieu & Techniek staat online. Maak kennis met het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling in de online productcatalogus. De moderne en vooral ruime opzet met grote foto’s, renders en visuele uitstraling maakt de grote hoeveelheid informatie op een aantrekkelijke manier toegankelijk voor de bezoeker.

KlantMCB Milieu en Techniek
DisciplinesWebdesign, Content Structurering, SEO, visueel ontwerp
Live websitewww.mcbmilieuentechniek.nl

Er prettige samenwerking met Buro Wartaal, het proces is van A-Z begeleid. Van de eerste plannen, tot het bepalen van de structuur en het maken van het beeldmateriaal. Alles is tot in de puntjes en naar tevredenheid verzorgd. Het is ook erg prettig dat er niet alleen gekeken wordt naar het mooie plaatje, maar ook bijvoorbeeld SEO, techniek, etc. goed worden bekeken tijdens het proces.

MarketingafdelingMCB Milieu en Techniek

Maak kennis met het bedrijf

Een van de belangrijkste aspecten van de nieuwe website is het laten zien wat MCB als bedrijf te bieden heeft. De achtergrondvideo op de homepagina is hier een mooi voorbeeld van. Op deze manier krijgt de bezoeker in korte tijd een goede impressie van het bedrijf. De eigen productiefaciliteiten gecombineerd met de persoonlijke inzet van het sales team vormt de kracht van MCB. De video en fotografie op dieper liggende pagina’s benadrukken deze werkwijze.

Online productcatalogus

Naast de uitstraling vormt de online productcatalogus het belangrijkste deel van de website. Met een nieuwe indeling op afvalgroep en producttype, is MCB klaar voor de komende jaren. Informatieve pagina’s geven per productgroep de verschillende mogelijkheden aan ondersteund met groot beeldmateriaal, 3D renders en technische specificaties.

Voorheen maakte MCB gebruik van specifieke productpagina’s als een soort e-commerce oplossing. Dit systeem was met de jaren verouderd geraakt. Daarnaast was het veel onderhoudsgevoeliger en arbeidsintensiever dan het nieuwe systeem. Zo zorgt de nieuwe website nu voor meer gemak bij het sales team en voor een prettige ervaring bij de bezoeker.

Wilt u ook graag meer halen uit uw website?

Informeer naar de mogelijkheden!