Wij verzorgden het ontwerp en de realisatie van de nieuwe website voor:

FreightNed Logistics

Home » Webdesign » FreightNed

Screenshots

Details

Een nieuwe website voor FreightNed… Het in korte tijd sterk gegroeide bedrijf was toe aan een website die alle drie de bedrijfstakken “Expeditie, Transport en Warehousing” goed weergeeft.

Omdat FreightNed sinds kort een nieuwe locatie in Oosterhout heeft en daarmee ook de bedrijfsvoering sterk heeft uitgebreid was het belangrijk de krachten van beide locaties weer te geven zonder een directe scheiding aan te brengen.

Dat direct klantencontact erg belangrijk is in transport, is voor FreightNed vanzelfsprekend. Daarom hebben we er voor gekozen de verschillende afdelingen (internationaal, benelux en warehousing) prominent te communiceren zodat het voor de klant snel duidelijk is waar hij of zij met vragen terecht kan. Zo is per specifieke pagina een contact blok waarmee direct contact kan worden opgenomen met de betreffende afdeling.

Ook werken bij FreightNed en actualiteiten heeft extra de nadruk gekregen waardoor de website altijd up-to-date is.

KlantFreightNed
DisciplinesWebdesign, Fotografie, Tekstschrijven
Live websitewww.freightned.com

“Goed advies en begeleiding van A tot Z, dat is wat ons aansprak in de werkwijze van Buro Wartaal. Van structuur tot web teksten tot het ontwerp en realisatie, alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ook de samenwerking met onze technische ICT partner verliep soepel. Kortom: een partner die echt met je meedenkt en gestructureerd te werk gaat, dat vormt een prettige en langdurige samenwerking.”

Ronald de RijkeDirecteur FreightNed

Ook geinteresseerd in een website?

Informeer naar de mogelijkheden!