Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Wendy de Snoo

Home » Webdesign » Website Wendy de Snoo

Screenshots

Details

Je kent het vast wel, van die twee- of driedimensionale tekeningen van een interieur. Wendy tekent deze, als interieurontwerper, geheel met de hand. Daarnaast maakt ze foto’s van diverse interieurs voor bijvoorbeeld presentatie in bladen of op websites. Ze kwam naar ons toe met de vraag deze zaken te vatten in een nieuwe website met portfolio. Als starter helpen we haar natuurlijk graag om de website zo goed mogelijk te laten vertellen wat zij haar klanten kan bieden.

KlantWendy de Snoo
DisciplinesWebdesign, Visueel ontwerp
Live websitehttps://wendydesnoo.nl/

Erg blij met mijn nieuwe website, nu kan ik klanten eenvoudig naar mijn portfolio verwijzen. Jaap heeft fijn meegedacht in hoe we mijn recente werk het beste kunnen presenteren.

Wendy de SnooEigenaresse

Online Portfolio

Het online portfolio is een mooie manier om werk te presenteren. Potentiële klanten krijgen zo snel een indruk van de mogelijkheden. De korte tekstuele toelichtingen bij de verschillende tekeningen en foto’s zorgen voor een totaalbeeld.

Deel het!

Mooi werk moet je delen! De ingebouwde functie voor het eenvoudig delen op social media of via e-mail is hierbij erg prettig. Tevens kunnen bezoekers zonder enige vorm van inloggen een “like” achterlaten op de website. Zo komt het werk tot leven en wordt waardering zichtbaar.

Wilt u ook graag een online portfolio op uw website?

Informeer naar de mogelijkheden!