Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe "one page" website voor:

VP Medical Fashion

Home » Webdesign » One Page Website VP Medical Fashion

Screenshots

Details

VP Medical fashion kwam naar ons toe met de vraag een informatieve pagina op te zetten die binnen enkele dagen al online kon. VP Medical ontwikkelde in samenwerking met het Bravis Ziekenhuis een speciale medische short die ingezet kan worden tegen de verspreiding van het Coronavirus. Dit soort initiatieven is op dit moment hard nodig! De zogeheten “One Page” website is een belangrijke schakel in de communicatie van dit nieuwe product.

KlantVP Medical Fashion
DisciplinesWebdesign, One Page Design
Live websitewww.vp-medicalfashion.com

We wilden bij dit project snel schakelen want ons product is nu erg actueel. Nu het Coronavirus Nederland in zijn greep houd. Buro Wartaal dacht hierin flexibel mee en binnen 2 dagen stond onze pagina al live. Lekker snel en goed geregeld dus.

JaccoVP Medical Fashion

Een "One Page" ontwerp

Kort en bondig de juiste informatie bieden, dat wilden we bereiken met deze pagina. Een One Page design is daarbij natuurlijk uitermate geschikt. Een One Page ontwerp betekent dat de website slechts uit 1 pagina bestaat waar alle noodzakelijk informatie op te vinden is. Daarnaast is de pagina uiteraard ook responsive en geschikt voor gebruik op mobiele apparaten.

In de media

Het leuke aan deze samenwerking is dat we de klant echt konden ondersteunen en snel een eerste concept konden opleveren. Er was namelijk haast bij want het idee werd al opgepakt door de regionale en landelijke media.

Lees het artikel van BN de Stem op https://www.bndestem.nl/roosendaal/br-ziekenhuis-bravis-blij-met-wasbare-werkjas~a79d3aad/

Foto: Bravis Ziekenhuis / VP Medical Fashion
Artikel: BN de Stem

Ook supersnel een "One Page" website?

Informeer naar de mogelijkheden!