Wij verzorgden fotografie en webdesign bij:

Transport van Overveld

Home » Webdesign » Website Transport van Overveld

Screenshots

Details

Transport van Overveld, een veelzijdig wagenpark, eigen opslagruimte, ruim kantoor en met meer dan 150 wagens dagelijks onderweg naar voornamelijk Zuid-Europese bestemmingen. Alles wat een internationaal opererend transportbedrijf zou moeten hebben. Het enige wat miste was een professionele website.

En dat is dan ook precies wat wij voor de klant hebben gerealiseerd. Een nieuwe professionele website gevuld met informatie over diverse specialisaties in transport. Met de nieuwe website creëren we een uitstraling die past bij een internationaal transportbedrijf. Eén van de belangrijkste doelen van de nieuwe website is het aantrekken van nieuwe chauffeurs middels de vacaturepagina. Daarnaast is ook het genereren van nieuwe leads één van de doelstellingen.

KlantTransport van Overveld
DisciplinesFotografie, Webdesign
Live websitewww.transportvanoverveld.nl

Internationaal georienteerd

Als internationaal georiënteerd bedrijf is bereikbaarheid een belangrijke factor. Direct kunnen schakelen met de juiste personen of verantwoordelijke per land. Daarom hebben we er voor gekozen aan de bovenzijde een duidelijke balk te plaatsen met daarin de belangrijkste telefoonnummers per land welke op elke pagina terug komen.

Contactformulier.

Een van de meeste gebruikte functies op de website van Transport van Overveld is het contactformulier. Met het contactformulier kunnen potentiële klanten vrachten aanbieden, kunnen sollicitanten informeren naar nieuwe vacatures, etc. Het grote voordeel van een contactformulier is dat het sturen van een bericht onafhankelijk van een mailprogramma kan worden gedaan. Letterlijk altijd en overal.

Wilt u ook een professionele website?

Informeer naar de mogelijkheden!