Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Gasterij "t Tolhuys in Klundert

Home » Webdesign » Website ’t Tolhuys Klundert

Screenshots

Details

De nieuwe website van ’t Tolhuys in Klundert biedt een actuele menukaart, aankondiging van de activiteiten en binnenkort ook de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen voor uw feest of partij.

Sfeer is erg bepalend, vandaar dat we diverse elementen die men binnen het café vindt hebben doorgetrokken in de stijl van de website. Denk hierbij aan kleuren, maar ook patronen uit het behang.

KlantGasterij 't Tolhuys
DisciplinesWebdesign
Live websitewww.tolhuys.com

Dawn BolEigenaresse en Gastvrouw 't Tolhuys

Feesten & Partijen

Een belangrijk onderdeel van ’t Tolhuys zijn de feesten en partijen die er gehouden worden. Binnenkort is het mogelijk om online een offerte aan te vragen waarbij de bezoeker direct een prijsindicatie te zien krijgt, nog voor hij op aanvragen heeft geklikt.

Online offerte aanvragen

Stapsgewijs wordt de bezoeker gevraagd naar zijn of haar wensen. Of het nu gaat om een trouwerij of verjaardagsfeest, t Tolhuys heeft voor ieder wat wils. De online calculator rekent op basis van het aantal personen en de keuzes automatisch een vanaf prijs uit voor de bezoeker. De bezoeker weet direct wat hij ongeveer kan verwachten, en ’t Tolhuys heeft een “lead” verzameld om te contacteren over de mogelijkheden.

Hulp nodig bij uw website?

Informeer naar de mogelijkheden!