Ontwerp Logo & Huisstijl voor:

Erik Tichem Audioproducties

Home » Logo & Huisstijl » Logo & Huisstijl Erik Tichem Audioproducties

Details

Erik Tichem Audioproducties produceert voice-overs & jingles op maat. Met eigen stem ingesproken teksten, worden verwerkt tot kant en klare audio fragmenten. Ook muzikale bewerking en soundmixen behoren tot de mogelijkheden. Geluid vatten in beeld, dat is wat wij hebben geprobeerd bij het ontwerpen van het logo.

Typografie
Centraal staat een strak, maar toch ook dynamische typografie. Een combinatie tussen letters in groot kapitaal en regulier schrift zorgen voor een visuele groepering van de verschillende elementen binnen het logo.

Beelmerk
De microfoon is centraal komen te staan in het logo. In dit geval ook letterlijk aangezien de U gevormd wordt door de standaard van de microfoon. Belangrijk hierbij is dat het speelse effect niet als storend wordt ervaren tijdens het “lezen” van het logo.

Kleurstelling
Lichte en donkere blauwtinten vormen het logo, hierbij is gelet op kleuren die elkaar complementeren en “familie” van elkaar zijn. Een eventueel groen accent kan hier nog een derde kleur in vormen, voor bijvoorbeeld afwijkende elementen zoals de pay-off.

Huisstijl
De golfbeweging die geproduceerd wordt door de microfoon staat centraal in de huisstijl. Ook al komt deze niet direct voor in het logo, is hij wel aanwezig als aanvullend huisstijl element in bijvoorbeeld de visitekaart.

KlantErik Tichem
DisciplinesGrafisch Ontwerp, Logo & Huisstijl
Live websitewww.eriktichem.nl

“Als startend ondernemer vond ik het erg prettig om begeleid te worden in het proces van het kiezen van een handelsnaam en het opzetten van een logo en huisstijl. Ik kon mijn wensen aangeven en op basis daarvan kreeg ik een goed uitgedacht concept wat geheel aan mijn verwachting voldeed. De begeleiding in het maken van keuzes in kleur, lettertype en stijl was dan ook erg prettig. Ik zou dan ook willen zeggen een goed begin is het halve werk.”

Ook een logo & huisstijl laten ontwerpen?

Informeer naar de mogelijkheden!