Wij verzorgden fotografie, webdesign & drukwerk bij:

Eetcafe Havenzicht

Home » Webdesign » Website Eetcafe Havenzicht

Screenshots

Details

Eetcafé Havenzicht kwam naar ons toe met de vraag de bestaande website te updaten. Na enkele gesprekken adviseerden we echter een nieuwe website te realiseren aangezien de achterliggende techniek sterk was verouderd. Behalve het ontwerp voor de nieuwe website verzorgden we ook het ontwerp en druk van divers nieuw reclamemateriaal en drukwerk.

KlantEetcafe Havenzicht
DisciplinesFotografie, Webdesign
Live websitewww.eetcafehavenzicht.nl

Een partij die met je meedenkt en waar service centraal staat, zo kun je Buro Wartaal het beste omschrijven. We begonnen met onze website, maar inmiddels laten we er ook al ons drukwerk, menukaarten, place-mats, bestekzakjes en tegoedbonnen ontwerpen en drukken. Daarnaast vormt de kennis van onze website en boekingssystemen in combinatie met het creatieve ontwerp een mooie combinatie.

Johan Wijgand

Klaar voor de toekomst.

Bij de start van het project kregen we het bestaande logo van eetcafé havenzicht aangeleverd. Het logo op zichzelf was goed bruikbaar en kon met enkele kleine aanpassingen dan ook weer jaren mee. Het huidige logo bevatte nadrukkelijk de tekst eetcafé als ondertitel. Deze hebben we uit het logo verwijderd om het breder te trekken dan alleen het eetcafé. Havenzicht is immers ook een pension waar men in budget of moderne kamers kan overnachten.

Modern & Responsive.

Op basis van het aangepaste logo realiseerden we een ontwerp voor de nieuwe website. Het realiseren van de nieuwe website van Havenzicht was een lastige klus. Want hoe moderniseer je een “bruin” café zonder de sfeer en authenticiteit van de accommodatie te schaden.

Uiteindelijk is gekozen voor een moderne aanpak die weer volledig aan de richtlijnen van deze tijd is aangepast. Uiteraard is ook deze website volledig responsive. Wat inhoud dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop deze wordt bekeken.

Ook geinteresseerd in een website?

Informeer naar de mogelijkheden!