Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Design Meubelbouw 2000 BV

Home » Webdesign » Website DM2000

Screenshots

Details

Ontdek de nieuwe website van Design Meubelbouw 2000 B.V. in Etten-Leur. “Voor elke ruimte een oplosing” Dat is de kern van wat we in gedachte hadden voor de communicatie van DM2000. En vanaf vandaag is deze overal doorgevoerd, van wagenpark tot spandoek en natuurlijk op de website. De website is een online portfolio waarbij de klant geïnspireerd wordt in de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw. Een combinatie van recent afgeronde projecten, en inspirerende pagina’s geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Het responsive foto grid past zich aan het schermformaat van de klant aan, zodat iedereen de beste beeldvullende ervaring krijgt.

KlantDesign Meubelbouw 2000
DisciplinesWebdesign, fotografie, online marketing
Live websitewww.dm2000.nl

Voorheen was het lastig om klanten te laten zien wat we precies doen. Met het nieuwe online portfolio kunnen we gemakkelijk voorbeelden aan de klant laten zien. Ook het proces achter het eindresultaat komt nu mooi naar voren door de foto’s die gemaakt zijn in onze werkplaats.

Sander van MeijerenDirectie Design Meubelbouw 2000 B.V.

Voor elke ruimte een oplossing

Op de nieuwe website wilden we ook het proces achter dat mooie interieur laten zien. Dat er voor elke ruimte een oplossing is, blijkt wel uit het gevarieerde werk wat men kan leveren vanuit de werkplaats van DM2000. Onderstaande impressie van de fotoreportage geeft hiervan een goed beeld.

Porfolio & inspiratie

Het inspireren van potentiële klanten met mooie beelden van het eindresultaat, dat is wat de nieuwe website van DM2000 doet. Door de diversiteit en pagina’s per branche wordt de positionering in de markt verder benadrukt.

Het responsive foto grid op de pagina’s past zich aan het schermformaat van de klant aan, zodat iedereen de beste beeldvullende ervaring krijgt.

Ook een professionele website met portfolio?

Informeer naar de mogelijkheden!