Wij verzorgden de realisatie van de nieuwe website voor:

Cafetaria Lunchroom 't Hoekje Dinteloord

Home » Webdesign » Website Cafetaria Lunchroom ’t Hoekje Dinteloord

Screenshots

Details

Ondanks de maatregelen betreft corona is de nieuwe website van Cafetaria Lunchroom ’t Hoekje vervroegd live gegaan.

Juist nu is de nieuwe website een extra belangrijke tool voor deze horeca ondernemer. Door het cafetaria gedeelte en de afhaallijst duidelijk als download te presenteren kunnen klanten toch hun bestelling doorgeven en deze vervolgens afhalen.

Ook de informatievoorziening over gewijzigde openingstijden en ontwikkelingen rondom de overheidsmaatregelen betreft de corona crisis kunnen zo eenvoudig worden gecommuniceerd.

Daarnaast geeft de website natuurlijk ook een goede indruk van de sfeer in de vernieuwde lunchroom. Doel van de website is dan ook om klanten te activeren (na de coronacrisis) langs te komen.

KlantCafetaria Lunchroom 't Hoekje Dinteloord
DisciplinesWebdesign
Live websitehttps://www.cafetariahethoekje.nl/

Erg mooi geworden! En fijn dat onze website snel online kon gaan. Juist nu in de Corona tijd is het erg prettig dat mensen de afhaallijst kunnen downloaden en zo vervolgens telefonisch kunnen bestellen. Ook dat we zelf berichten met bijvoorbeeld de weekhap kunnen plaatsen werkt goed.

Andre KopEigenaar Cafetaria Lunchroom 't Hoekje

Actueel: "De weekhap"

Naast het wegzetten van de juiste sfeer is het voor de lunchroom erg belangrijk om de weekhap te kunnen communiceren. Met een eenvoudige berichten module kan men deze wekelijks zelf plaatsen. Tussendoor kunnen ook andere berichten die actueel zijn geplaatst worden zoals gewijzigde openingstijden of in dit geval “Corona updates”.

Sfeerimpressies

Bij goede food fotografie kun je het eten als het ware proeven. Wij verzorgden de fotografie van diverse specials voor een goede sfeerpresentatie op de website.

Hulp nodig bij uw website?

Informeer naar de mogelijkheden!