Wij verzorgden het ontwerp van de nieuwe webshop voor:

Arca Printers & Supplies

Home » Webdesign » Webshop Arca Printers & Supplies

Screenshots

Details

Arca Printers en Supplies in Moerdijk vroeg ons het ontwerp te maken van de nieuwe webshop. Het uitgangspunt voor de nieuwe webshop is het vertalen van de service en vakkennis de klant offline gewend is naar het online vlak. Een belangrijk aspect daarvan is het overzichtelijk kunnen plaatsen van een grote hoeveelheid informatie bij met name de grootformaat printers. In het nieuwe ontwerp staat dit dan ook centraal.

Card weergave
Tevens is het principe van informatie overzichtelijk tonen door middel van cards toegepast. Een foto in combinatie met introtekst, kenmerken en indien van toepassing bestelknoppen, en dat alles binnen een omlijnd vakje zodat de informatie per product overzichtelijk gegroepeerd is.

KlantArca Printers & Supplies
DisciplinesWebdesign
Live websitewww.arca.nl

Als ondernemer heb je bepaalde ideeën over je website en welke doelstelling je kan behalen. Jaap begrijpt dit en laat al zijn ideeën vooraf duidelijk zien op papier zodat er achteraf weinig valt bij te schaven. Dit scheelt enorm in de kosten omdat hij ook kan inschatten hoe een bedrijf zijn producten aan de man brengt. Niet iedereen moet gevonden worden op Google maar iedereen wil wel gevonden worden door zijn specifieke doelgroep. Dit zorgt ervoor dat het geen algemene website wordt maar een website die aansluit bij jouw doelgroep. Jaap ontzorgt, zodat het hebben van een website geen molensteen wordt.

Robert BolArca Printers & Supplies

Ook geïnteresseerd in een professioneel webdesign?

Informeer naar de mogelijkheden!