Een nieuw logo & professionele huisstijl voor:

Allayna Herstelgids - Coach

Home » Logo & Huisstijl » Logo & Huisstijl Allayna Herstelgids Coach

Details

Herman vroeg ons om een nieuw logo te ontwerpen wat past bij de richting die hij op wil gaan met zijn zorg verlenend bedrijf Allayna Herstelgids – Coach. Daarmee helpt hij mensen die vastlopen in hun leven of verslavingsproblematiek ervaren om uit een benarde situatie te komen.

De hulp die Herman Ridderhof biedt met Allayna Herstelgids Coach, komt letterlijk naar voren door “de weg terug naar boven” middels het beklimmen van een berg weer te geven. Dit staat als het ware voor de weg of het pad naar herstel. De persoon is met zijn “bagage” op zijn rug (herkenbaar als rugzak) op weg naar herstel. Daarbij krijgt hij letterlijk hulp van een ander (Herman) om er bovenop te komen.

Typografie
Rustige duidelijke letters vormen de basis, met als tegenhanger de wat lossere letters die de woorden Herstelgids en Coach vormen.

Beeldmerk
De ene persoon die de andere persoon hulp bied om er bovenop te komen.

Kleurstelling
De kleuren zijn paars en donkerblauw, wat staat voor wijsheid, ervaring en een tikkeltje spiritualiteit.

Huisstijl
De stijl is doorgetrokken in ontwerpen voor visitekaartjes en een profielfoto.

KlantAllayna Herstelgids - Coach
DisciplinesGrafisch Ontwerp, Logo & Huisstijl
Live websitewww.herstelgidscoach.nl

Ik heb bij het ontwerpen van mijn logo en huisstijl de samenwerking als zeer goed ervaren, de creatieve mind van Jaap komt aan de hand van mijn wensen duidelijk naar voren. Ook het samen sparren om tot het definitieve logo te komen heb ik als prettig ervaren. Jaap geeft duidelijk zijn mening in het proces, wat ik op prijs stel

Herman RidderhofEigenaar/hulpverlener bij Allayna

Ook een logo & huisstijl laten ontwerpen?

Informeer naar de mogelijkheden!