Gratis website check!

Wij geven 5x een GRATIS website check weg.

Ter ere van ons 5 jarig jubileum geven we 5x een GRATIS websitecheck weg. Nee geen vage partij die een standaard rapportje genereert. Maar echt persoonlijk contact en gericht advies. Bent u verantwoordelijk voor de website of bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u weten hoe de website er voor staat? Wacht dan niet langer en meld u aan om kans te maken op een GRATIS websitecheck.

Vraag hem nu aan.

En maak kans op de GRATIS check.

  Actievoorwaarden

  Duidelijke regels en richtlijnen.

  Wanneer u zich aanmeld voor deze actie gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • De websitecheck en uw bedrijfsnaam mogen gebruikt worden in promotionele uitingen van Buro Wartaal.
  • Het gratis aanbod betreft een controle door ons, met als resultaat een adviesrapport en persoonlijk toelichtingsgesprek.
  • Door deel te nemen aan deze actie gaat u er mee akkoord dat er contact met u gezocht  kan en mag worden. Ook wanneer u niet de “winnaar” van deze actie bent.
  • U bent bevoegd tot het verstrekken van bedrijfsgegevens en te handelen in naam van het bedrijf waar uw werkzaam bent.
  • De actievoorwaarden kunnen indien noodzakelijk worden gewijzigd dan wel aangevuld door Buro Wartaal.
  • Misbruik van deze actie wordt niet toegestaan.
  • Er zullen slechts 5 “winnaars” gekozen worden.

  Wat kunnen wij nog meer?

  Naast websites, reclame, drukwerk en fotografie bieden wij nog vele andere diensten op het gebied van online en offline media. Heeft u een vraag? Wij kunnen u adviseren.

  Logo & Huisstijl ontwerp

  Professioneel, modern, uniek en kenmerkend voor uw bedrijf. Wij helpen u met het ontwikkelen van een eigen logo en huisstijl.

  SEO & SEA

  Beter gevonden worden in Google? Met SEO (organisch) en SEA (advertenties) helpen wij u meer bezoekers en klanten naar uw website te trekken.

  Webshops / E-commerce

  Iets te verkopen? Wij helpen u met het online verkopen van uw product of dienst. Of het nu om een volledige webshop of eenvoudig bestelformulier gaat.

  Communicatieadvies

  Door de juiste mix van online & offline media in te zetten helpen wij u effectief communiceren op een manier die bij uw bedrijf past.

  Social Media

  Pakkende berichten, advertenties & gepersonaliseerd beeldmateriaal. Wij zorgen met de juiste content voor actieve promotie van uw bedrijf op social media.

  Videoproducties

  Laat uw klanten kennismaken met uw bedrijf via een professionele bedrijfsfilm of promotiefilm. Video heeft van alle media immers de hoogste attentiewaarde.